Zeneiskolánkban zongora, hegedű, brácsa, nagybőgő, furulya, fuvola, klarinét, szaxofon, trombita, kürt, harsona, tuba tanszakon lehet tanulni.
A kamarazenélés lehetőségei is adottak kamaracsoportokban, kisegyüttesekben.

A zenei oktatás félévenként fizetendő térítési díj ellenében vehető igénybe, melynek díjalapja és az új beiratkozók I. félévi díja várhatóan: 7800 Ft.
A rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosultak részére (a határozat bemutatása ellenében) az oktatás ingyenesen vehető igénybe.

A 2015-16-os tanévre történő pótbeiratkozásra 2015. szeptember 2-án (szerdán), 3-án (csütörtökön), és 4-én (pénteken) 8 órától 18 óráig kerül sor.

Minden kedves érdeklődőt és leendő növendéket szeretettel várunk!

További információk:

Vasvári Zenei Alapfokú Művészeti Iskola
9800 Vasvár, Kossuth L. u. 1.
06 94/ 372-020
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06 30/ 509-2667 (Szabó Zoltán, igazgató)

A Vasvári Zenei AMI 2014. szeptember 8-án (hétfőn) 17 órakor tartja tanévnyitó ünnepségét.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Felhívjuk a zenét tanulni vágyók figyelmét, hogy a vasvári zeneiskola pótbeiratkozást tart a 2014/2015-ös tanévre.

Szeptember 3-án (szerdán), 4-én (csütörtökön) és 5-én (pénteken) várjuk a jelentkezőket. Mindhárom napon 15 és 18 óra között állunk az éredeklődők rendelkezésére a vasvári zeneiskolában.

Választható hangszerek:

zongora, furulya, hegedű, nagybőgő, fuvola, trombita, harsona, tenorkürt, tuba, klarinét és szaxofon

A rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosultak részére a zeneiskolai oktatás ingyenesen vehető igénybe.

Információ:

Vasvári Zenei AMI
9800 Vasvár, Kossuth L. u. 1.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: 94/372-020, 30/509-2667

Az idei évben ismét később rendezte meg a vasvári zeneiskola Újévi koncertjét. Most nem az időjárás, hanem az országos verseny szólt közbe. Megérte várni a rendezvényre.

Az eddigiektől eltérő módon kezdődött az est. A belépőjegyek mellé stílszerűen zeneszerzők portréjával ellátott csokoládét kaptak a hallgatóság tagjai. Három ifjú hölgy (Drimmer Anna, Cséri Alexandra és Kapornaki Júlia) Gryllus Vilmos Újévi köszöntőjével nyitotta meg a műsort. A konferáló Kapornaki Júlia kedves szavakkal szólította színpadra a résztvevőket. A szaxofonosok csoportja 2013 szeptemberében alakult, Kérges Albert vezetésével. Előadásukban a „God Rest You Merry, Gentleman”, angol karácsonyi jazzfeldolgozást hallhattuk. A csoport tagjai: Güntner Tamás, Koroknai Szandra, Takács Elizabet, Tóth Csenge, Katona Kitti, Tóth Krisztina és Kérges Albert tanár úr.

A tavalyi év sikerei kiemelkedőek voltak az intézmény életében

Nemzetközi dobogós helyezés, országos díjak, megyei elismerések, gálakoncertek, amelyek immár részesei a Városi Zeneiskola életének. A tavalyi, 2013-as esztendőben az intézmény diákjai még az eddigi sikereiket is túlszárnyalták. Szabó Zoltán igazgatót arra kértük, tekintse át a folyamatos fejlődést mutató múlt, közel múlt eseményeit.

Az adventi időszakban számos fellépésnek tettek eleget a Városi Zeneiskola növendékei, akik decemberben egyebek mellett műsort adtak az általános iskolában, az idősek otthonában, valamint a tradíciókhoz hűen ablakos koncerttel és karácsonyi gálaműsorral is készültek. Az iskola életében a tavaly év elejétől változás történt, ugyanis 2013. január elsejétől immár a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ fennhatósága alá tartoznak. A diákok fenntartótól függetlenül megbízhatóan „szállítják” a díjakat, az elismeréseket. Minderről Szabó Zoltánt kérdeztük, aki az igazgatói posztot 2002 óta tölti be.